Välkommen till BN Entreprenad AB

BOX 1402, 70114 ÖREBRO. ORG NR. 559102-1331Vår maskinpark.

Grävmaskin - Wacker Neuson 6003

Enormt stark maskin för sin storlek. 195 cm bred och kortsvängande "rumpa" vilket gör att maskinen kommer åt bra. Maskinen är utrustad med rototilt vilket innebär att skopan är svängbar i alla led. Maskinen har mycket god räckvidd vilket innebär att arbetet går snabbare och minskar behovet att flytta runt maskinen allt för mycket och därmed riskera markskador. Maskinen är utrustad med gummilarver för att minska risken för markskador. Wacker Neuson tillverkas i Österrike och står för mycket hög kvalitet och starka maskiner. För att läsa mer om maskinen klicka här. Vår maskin är självfallet besiktad och brandbesiktad av SMP och är klassad som "miljömaskin".

Maskinen har bland annat följande utrustning:
Grävskopa, smalskopa, planerskopa, planerbalk, gallerskopa, asfaltskärare, tjälkrok, ytfräs.


Grävmaskin - Volvo ECR25D - 2018

155 cm bred och zerotail, d.v.s. grävmaskinen svänger runtom utan att hytten sträcker sig utanför larvbanden. Maskinen är utrustad med powertilt vilket innebär att samtliga skopor är tiltbara. Maskinen är utrustad med gummilarver för att minska risken för markskador. För att läsa mer om maskinen klicka här. Vår maskin är självfallet besiktad och brandbesiktad av SMP och är klassad som "miljömaskin".

Maskinen har bland annat följande utrustning:
Grävskopa, smalskopa, planerskopa, asfaltskärare, tjälkrok.


Minidumper - Wacker Neuson TD09

Enormt stark maskin för sin storlek. Självlastande maskin med skopa som lastar 900 kg. Maskinen är utrustad med gummilarver för att minska risken för markskador. Wacker Neuson tillverkas i Österrike och står för mycket hög kvalitet och starka maskiner. För att läsa mer om maskinen klicka här. Vår maskin är självfallet besiktad och brandbesiktad av SMP.


Tippsläp - Ifor Williams TT3621

Brittiska Ifor Williams är marknadsledande på tåliga entreprenadsläp. Vårt släp kan användas för att transportera maskiner samt massor. Det är ett högtippande hydrauliskt boogie släp. För att läsa mer om släpet klicka här.(Klicka på bilden för fullstorlek)